حضور انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۷ کد : ۱۸۰۱۴ خبر روز
انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران به صورت وکالتی و مجازی حضور دارد.

انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با ارائه بیش 180 عنوان کتاب، در سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران که از 21 اردیبهشت 1401 در مصلای امام خمینی(ره) تهران آغاز به کار کرده است، به صورت وکالتی حضور دارد. این انتشارات وکالت ارائه و فروش کتاب های خود را به موسسه کتاب مهربان نشر واگذار کرده است.
براساس این گزارش استادان، دانشجویان و علاقه مندان می توانند کتاب های چاپ شده از سال های 1392 تا 1400 را به صورت مجازی در سامانه ketab.ir سفارش و از طریق پست رایگان دریافت کنند.
دانشجویان و علاقه مندان می توانند برای بازدید و خرید حضوری کتاب های منتشر شده از سال 97 تا 1400 انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به غرفه 81 بخش دانشگاهی نمایشگاه مراجعه کنند.
گفتنی است سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 21 تا 31 اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.