اطلاعیه وام دانشجویی

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۱۷۷۱۷ اطلاعیه ها
اطلاعیه وام دانشجویی

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی  می رساند که ثبت تقاضای وام  های (ضروری ویژه دکتری از منابع صندوق   ویژه دکتری از منابع بانک) در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir  از تاریخ 1401/01/27 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1. اولویت پرداخت وام به دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت می باشد
  2. سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی می باشد.

مدارک مورد نیاز ضامنین

• اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور
  • گواهی کسر از حقوق یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تصویر آخرین حکم استخدامی

پرداخت سایر وام ها (تحصیلی، شهریه و مسکن) از ابتدای نیمسال جاری آغاز شده و مطابق زمان بندی تا تاریخ 1401/02/25 ادامه خواهد داشت.

با آرزوی سلامتی و شادابی

اداره خدمات و رفاه دانشجویان