برپایی نمایشگاه رویداد چکاوک با حضور استارت آپ های موفق ایرانی

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۷۲۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مرحله نهایی رویداد چکاوک با موضوع علوم انسانی، کارآفرینی و استارت آپ های موفق در دانشکده ی اقتصاد دانشگاه در حال برگزاری می باشد.
برپایی نمایشگاه رویداد چکاوک با حضور استارت آپ های موفق ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه برخی از صاحبان کسب و کارهای موفق و استارتاپ های موفق ایرانی چون کاموا، پیپینگ، ایوند، دونیت، مدیر اینفو، کانال شاپ، دیتاشهر و فایندیما، بوتیک، 4 تابلو و...دستاوردها و موفقیت های خود را به علاقمندان ارائه می نمایند.

مراسم اختتامیه این رویداد با حضور تیم های دانشجویی فعال طی مراسمی در تاریخ 20 آبان ماه سال جاری و با تقدیر از تیم های منتخب برگزار خواهد شد.

&nbsp &nbsp

لازم به ذکر است اولین دوره از رویداد چکاوک با موضوع علوم انسانی، کارآفرینی و استارت آپ با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در حوزه علوم انسانی و اجتماعی از تاریخ ۶ آبان ماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی آغاز گشته است.