اطلاعیه شماره ۱ برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۴ کد : ۱۷۱۹۴ امور دانشجویی فرهنگی دانشجویی
اداره رفاه و خدمات دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط، آیین‌نامه و شیوه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان را برای انتخابات بهمن و اسفند ۱۴۰۰ اعلام کرد.
اطلاعیه شماره ۱ برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در اطلاعیه شماره ۱ برگزاری انتخابات شورای صنفی که بهمن و اسفند ۱۴۰۰ برگزار می‌شود، آمده است:

به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی واجد شرایط و علاقه مند به شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویان می‌رساند؛ به منظور ایجاد بستری مناسب جهت تقویت زمینه‌های مشارکت، همفکری و همکاری دانشجویان عزیز در امور صنفی دانشجویی، شرایط انتخابات شورای صنفی دانشجویان در سال 1400 طبق جدول زمان‌بندی شده در فایل پیوست اعلام می‌گردد.

دانشجویان می‌توانند ضمن مطالعه دقیق آیین نامه و شیوه نامه انتخابات شورای صنفی دانشجویان، جهت اعلام داوطلبی و ثبت نام در انتخابات، به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه مراجعه نمایند.

آیین نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور

شیوه نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه های کشور

جدول زمان بندی فعالیت های انتخابات شورای صنفی دانشگاه علامه طباطبائی

بنا بر این اطلاعیه، انتخابات شورای صنفی دانشجویان در سطح دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها به شرح ذیل برگزار می‌گردد.

ثبت نام کاندیداها:

از ۲۷ بهمن  الی ۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ به مدت ۳ روز کاری، از ساعت ۸ الی ۱۴

زمان انتخابات:

۱۶ اسفند ماه، از ساعت ۹ صبح الی ۱۷

شیوه ثبت نام:

سایت معاونت دانشجویی دانشگاه (stu.atu.ac.ir) - انتخاب گزینه ثبت‌نام داوطلبان شورای صنفی و تکمیل فرم و در نهایت گزینه ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری؛

ارتباط با کمیته اجرایی برگزاری انتخابات: ۴۸۳۹۳۴۱۱

کلید واژه ها: شورای صنفی انتخابات اداره رفاه دانشجویی