کارنامۀ دانشگاه؛

دکتر شجاع احمدوند: تدوین نظام‌نامۀ اخلاق حرفه‌ای برای نخستین بار در آموزش دانشگاه علامه‌طباطبائی صورت گرفت

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۹ کد : ۱۵۳۷۰ خبر روز
معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: معاونت آموزشی دانشگاه سه مخاطب اصلی یعنی استادان، دانشجویان و کارکنان دارد که تلاش شده است برای هر کدام از این مخاطبان یک کلید واژۀ اصلی پیدا کنیم تا بتوانیم به سمت جایگاه قابل قبولی حرکت کنیم.

به گزارش روابط عمومی، دکتر شجاع احمدوند در ادامه بیان کرد: در حوزۀ اعضای هیئت علمی، مهمترین مسئله شفافیت است که در دستور کار قرار گرفت. همۀ اعضای هیئت علمی بدین ترتیب در جزئیات پرونده‌های ارتقا، ترفیع و... به طور شفاف قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: مخاطب دوم ما، دانشجویان هستند. یک کلیدواژۀ مهم در این زمینه، تسهیل و تسریع‌سازی فعالیت ها برای دانشجویان بود به نحوی که آنها خیلی معطل امور مختلف اداری نشوند. کلیدواژۀ دوم، ارتقای سطح کیفی است که در این زمینه هم اقدامات شایسته‌ای صورت گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه بیان کرد: مخاطب سوم، کارکنان معاونت آموزشی هستند که ثبات شغلی کارشناسان مهمترین اقدام در این زمینه است. هدف این بود که ثبات جایگاه برای هر کارشناسی صورت بگیرد که این باعث ایجاد تخصص و مهارت در آن سمت می شود و می تواند کمتر جابه جایی داشته باشیم.

گفتنی است، مشروح سخنان دکتر احمدوند را در کلیپ زیر می‌توانید مشاهده کنید.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی دکتر شجاع احمدوند معاونت آموزشی معاون آموزشی آموزش