امضای تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان مشاوره حقوقی آسیا-آفریقا (آلکو)

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۷ کد : ۱۵۳۶۷ خبر روز
در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی به ویژه در رشته های حقوقی، صبح امروز ۲۶ تیرماه دانشگاه علامه طباطبائی تفاهم نامه همکاری علمی با سازمان مشاوره حقوقی آسیا-آفریقا (آلکو) امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس مفاد تفاهم نامه امضا شده که با همکاری دکتر هیبت اله نژندی منش، عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی انجام گرفت، دانشگاه علامه طباطبائی و آلکو در زمینه های گوناگون از جمله انجام پژوهش های مشترک، برگزاری دوره های آموزشی مشترک، برگزاری دوره های کارآموزی برای دانش آموختگان و ... همکاری خواهند کرد. همچنین یکی از اهداف اصلی این دو نهاد از امضای تفاهم نامه، راه اندازی کلینیک مشترک حقوق بین الملل است که از جمله اقدامات بی مانند در حوزه حقوق بین الملل در کشور ایران خواهد بود.
آلکو یک سازمان دولتی بین المللی است که در سال 1955 پس از کنفرانس باندونگ اندونزی با هدف ارائه مشاوره حقوقی و کمک به حل و فصل مشکلات حقوقی بین المللی راه اندازی شد و در حال حاضر 47 کشور از جمله ایران عضو این سازمان هستند.