استادان نمونه دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی شدند

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۵۰۵۸ خبر روز آموزش و پژوهش
آئین گرامی داشت مقام استاد با حضور رئیس، معاونان و جمعی از استادان برگزیده دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی به صورت حضوری و مجازی برگزار و از ۱۷ استاد نمونه دانشگاه تجلیل شد.
استادان نمونه دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم، دکتر علی اکبر افرمجانی و دکتر صدیقه شرکت مقدم از دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، دکتر اسفندیار جهانگرد و دکتر عبدالرسول قاسمی از دانشکده اقتصاد، دکتر روح الله محمدعلی نژاد عمران از دانشکده الهیات و معارف اسلامی، دکتر جواد کاشانی و دکتر حمیدرضا رحمانی زاده دهکردی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر اسماعیل زارعی زوارکی و  دکتر مصطفی قادری از دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، دکتر سیدجمال الدین اکبرزاده جهرمی از دانشکده علوم ارتباطات، دکتر محمدصالح ترکستانی و دکتر سیدمحمد خاتمی فیروزآبادی از دانشکده مدیریت و حسابداری، دکتر شکوفه بنی هاشمی از دانشکده آمار، ریاضی و رایانه، دکتر محمد شیخی و دکتر حمیده عادلیان راسی از دانشکده علوم اجتماعی، دکتر مرتضی اعلاباف صباغی از دانشکده موسسه آموزش عالی بیمه اکو و دکتر سارا کشگر از دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی به عنوان استادان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1399 معرفی و از آنها تقدیر شد.

گفتنی است بر اساس ارزیابی معیارهای آموزشی، پژوهشی و... دانشکده های روان شناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم سیاسی و ادبیات فارسی و زبان های خارجی به عنوان دانشکده های برتر در سال 1399 انتخاب شدند.