مدرسه بهاره بین المللی آنلاین"چشم‌انداز توازن قوا در قاره آسیا در دهه ۲۰۲۰" برگزار می شود

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۵۰۵۵ آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبایی و انجمن علوم سیاسی ایران در خرداد ماه سال جاری مدرسه بهاره ۲۰۲۱ را با عنوان "چشم‌انداز توازن قوا در قاره آسیا در دهه ۲۰۲۰" برگزار می کنند.
مدرسه بهاره بین المللی آنلاین"چشم‌انداز توازن قوا در قاره آسیا در دهه ۲۰۲۰"  برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدرسه بهاره بین المللی ۲۰۲۱ با هدف بررسی چشم انداز روابط سیاسی و اقتصادی میان قدرت های بزرگ در قاره آسیا و روشنتر ساختن آینده روابط کشورها  و ملت ها در این قاره کهن طی دهه پیش رو، برگزار می شود. در این مدرسه ده روزه، استادانی از ده کشور آسیایی به بازگویی دیدگاه هایشان درباره آینده روابط قدرت در آسیا خواهند پرداخت.شرکت کنندگان  در این دوره، با دیدگاه های اندیشمندان گوناگون از کشورهای مختلف آسیایی درباره آینده روابط قدرت در دو سطح منطقه ای و قاره ای آشنا می شوند.

مخاطبان: دانشجویان و پژوهشگران حوزه های علوم سیاسی، روابط بین الملل، مطالعات منطقه ای و دیگر علاقمندان به مطالعات بین المللی (ایرانی و غیر ایرانی)
در پایان این دوره، به شرکت کنندگان گواهینامه بین المللی اعطا خواهد شد.
مهلت ثبت نام تا ۹خردادماه ۱۴۰۰ است و از طریق لینک زیر می توانید جزییات این دوره را دریافت و ثبت‌نام نمایید