کرسی ترویجی نسبت حکومت و جمهوری اسلامی در نظر آیت‌الله مصباح یزدی برگزار می‌شود

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۱۳۳ آموزش و پژوهش
کرسی ترویجی نسبت حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی در نظریه آیت‌الله مصباح یزدی با ارائه مصطفی کواکبیان فردا سه‌شنبه ۳۰ دی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
کرسی ترویجی نسبت حکومت و جمهوری اسلامی در نظر آیت‌الله مصباح یزدی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی، کرسی ترویجی نسبت حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی در نظریه آیت‌الله مصباح یزدی، توسط دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و همکاری دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، سه‌شنبه ۳۰ دی برگزار می‌شود.

ارائه‌دهنده این‌کرسی دکتر مصطفی کواکبیان، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و ناقدان حجت‌الاسلام‌والمسلمین نجف لک‌زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین احمد رهدار عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) هستند.

مدیر جلسه نیز دکتر عباسعلی رهبر، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی است.

این‌برنامه، سه‌شنبه ۳۰ دی‌ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار می‌شود و علاقه مندان جهت شرکت در کرسی می‌توانند به meeting.atu.ac.ir/ch/korsi۱ مراجعه کنند.