فراخوان جهاد دانشگاهی برای شرکت دانشجویان در طرح پژوهشی و تکمیل پرسشنامه

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۹۷۳ اطلاعیه ها
فراخوان جهاد دانشگاهی برای شرکت دانشجویان در طرح پژوهشی و تکمیل پرسشنامه

دانشجو / دانش‌آموخته گرامی:
به اطلاع می‌رساند، جهاد دانشگاهی درصدد است وضعیت اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان کشور را، در قالب طرحی پژوهشی، آسیب‌شناسی نماید. در راستای اجرای این طرح، پرسشنامه ای طراحی شده است تا وضعیت وعوامل اثرگذار بر اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان مورد بررسی قرار گیرد. خواهشمند است با مراجعه به لینک زیر، نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را، در قالب پرسشنامه طراحی شده، ثبت نمایید.
در انتها به پاس قدردانی از دانشجویان و دانش‌آموختگانی که در نظرسنجی شرکت کرده‌اند، به قید قرعه به 10 نفر 10 دستگاه تبلت اعطاء خواهد شد. پس از اعلام نتایج قرعه‌کشی، افراد منتخب می‌توانند با در دست داشتن کارت دانشجویی و شناسایی، به معاونت دانشجویی مراجعه و هدیه خود را دریافت نمایند.
ازم به ذکر است، در این طرح، تنها رشته‌های ذیل مورد بررسی قرار می‌گیرد. لذا خواهشمند است تنها دانشجویان و دانشجویان این رشته‌ها در نظرسنجی مشارکت نمایند.

تربیت بدنی، مدیریت بازرگانی، علوم تربیتی، مدیریت دولتی ،  روان شناسی، حسابداری،   مترجمی زبان انگلیسی،  حقوق،  زبان و ادبیات فارسی