آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی 24 بهمن سال جاری برگزار می شود

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۹۱۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی در اطلاعیه ای شرایط و ضوابط شرکت در آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی را اعلام کرد.
آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی 24 بهمن سال جاری  برگزار می شود

متن این اطلاعیه به این شرح است:
به اطلاع می رساند مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی آزمون زبان دانشگاه را در روز جمعه مورخ  24/11/99 راس ساعت 9 صبح برگزار خواهد کرد.
هزینه ثبت نام 200هزار تومان است. 20 درصد تخفیف (160هزار تومان) برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و 50 درصد تخفیف( 100هزار تومان) برای دانشجویان خانواده های محترم شاهد و ایثارگر در نظر گرفته شده است.
توجه:
1-   فقط کسانی در لیست نهایی شرکت در آزمون قرار خواهند گرفت که حتماً شهریۀ آزمون را پرداخت کرده باشند.
2-   زمان آزمون 100 دقیقه است.

ثبت نام از طریق سامانۀ آموزشی: otc.atu.ac.ir
مکان برگزاری: توانیر، خ نظامی گنجوی، نبش کوچۀ هفت پیکر، مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی
شروع ثبت نام: صبح روز چهارشنبه مورخ 99/10/10
پایان ثبت نام: پایان وقت اداری روز شنبه مورخ  99/11/11
شایان ذکر است شیوۀ برگزاری امتحان (حضوری یا مجازی) با توجه به شرایط بهداشتی متعاقباً اعلام خواهد شد.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل نمایند:
        تلفن: 88880993 -  88880992
        سایت: training.atu.ac.ir