سلسله نشست های «گفتگوهای آزاد علامه، فضایی برای پرسشگری» با محوریت فقرزدایی برگزار می شود

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۷۳ آموزش و پژوهش
دور دوم سلسله نشست های آنلاین «گفتگوهای آزاد علامه، فضایی برای پرسشگری» با محوریت فقرزدایی در زمینه های مختلف و به صورت گفتگوی دوطرفه و با شعار مردمی سازی دانش، گفتگوهای علمی درباره مسائل روز و فضایی برای پرسشگری؛ بصورت هفتگی استادان برجسته و صاحب نظر کشور سه‌شنبه ها به صورت مجازی برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این برنامه که از سوی خانه آزاداندیشی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  برگزار می گردد، هر هفته سه شنبه ها ساعت به سراغ یکی از استادان برجسته و صاحب نظر کشور رفته و گفت‌وگویی بصورت زنده از صفحه اینستاگرام نیمکت به آدرس www.instagram.com/atu_nimkat برگزار می کند.
دومین گفتگو با حضور مهندس محمد درویش با عنوان فقر و محیط زیست، سه شنبه 27 آبان ساعت 21:30 برگزار می شود.
استادان حاضر در این سلسله نشست‌ها دکتر فرشاد مؤمنی (دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر محسن اسماعیلی( دانشگاه تهران)، دکتر وحید محمودی (دانشگاه تهران) ، دکتر حسین راغفر (دانشگاه الزهرا)، دکتر سیداحمد حبیب نژاد (دانشگاه تهران)، دکتر بهارک محمودی (دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر روزبه کردونی( رئیس موسسه عالی پژوهش های تأمین اجتماعی) و مهندس محمد درویش (فعال حوزه محیط زیست) می باشند.

لازم به ذکر است پیش تر دور اول این برنامه با  موضوع کرونا در زمینه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، حقوقی، روانشناسی، ارتباطات، محیط زیست و ... با حضور دکتر هادی خانیکی، دکتر کورش صفوی، دکتر عباس کاظمی نجف آبادی، دکتر نهال نفیسی، دکتر علی تقی‌زاده، دکتر محمدمهدی اردبیلی، دکتر احسان خاندوزی، دکتر فریبرز درتاج، دکتر شوان صدرقاضی، دکترعلی سرزعیم، دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی، دکتر احمد برجعلی، دکتر محمدهاشم بت شکن و مهندس محمد درویش، برگزار شده بود.