سومین همایش علامه طباطبائی با موضوع اندیشه‌های فقهی و حقوقی مفسر قرآن کریم علامه طباطبایی (ره) برگزار می‌شود

۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۳۹ خبر روز
دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی، سومین همایش یادمان علامه طباطبائی را در ۲۶ آبان ماه سال جاری برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در این همایش که با ارائه سخنرانی ها و دیدگاه های استادان و صاحبنظران این حوزه و به صورت مجازی برگزار می گردد، آیات الاحکام/ نظام فقهی، فلسفه حقوق، مبانی حقوق اسلامی و حقوق غربی، رابطه متقابل فقه و حقوق، مطالعه تطبیقی مبانی فقهی و حقوقی علامه طباطبائی با آرای سایر اندیشمندان و نیز تبیین آرای فقهی و حقوقی علامه طباطبائی به عنوان محورهای اصلی این همایش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

لازم به ذکر است این همایش 26 آبان ماه جاری از ساعت 9 الی 12 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند به نشانی meeting.atu.ac.ir/ch/tabatabai مراجعه نمایند.