پیام تسلیت هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت درگذشت مرحوم دکتر داود فیرحی

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۲۰ خبر روز
هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی، ضایعه اندوهبار درگذشت مرحوم داود فیرحی،استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را تسلیت گفت.

متن این پیام به این شرح است:

از شمار دو چشم یک تن کم               وز شمار خرد هزاران بیش

در کمال ناباوری، جامعه علوم انسانی کشور استاد و پژوهشگری برجسته و دانشمند را در اوج شکوفایی اش از دست داد. درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر داود فیرحی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران خسرانی بزرگ برای اندیشه ورزی سیاست دینی است. هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی فقدان این اندیشمند متخلق را به جامعه علمی علوم سیاسی و خانواده گرامی ایشان تسلیت می گوید و از درگاه خداوند مهربان، غفران و آرامش ابدی برای ان استاد ارجمند مسالت می کند.