امضای تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه افغانستان

۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۲۱۱ آموزش و پژوهش
تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه افغانستان به امضا رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه افغانستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این تفاهم نامه همکاری علمی  ۷ آبان ماه میان به امضای  دکتر جواد کاشانی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر شریف حضوری معاون دانشگاه افغانستان رسید.

در این نشست آنلاین، دکتر تمنا، رئیس دانشگاه افغانستان با اشاره به پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان مردم دو کشور، ابراز امیدواری کرد که زمینه انجام پژوهش‏های مشترک برای یافتن راهکارهای پیوند هرچه بیشتر میان مردمان این دو سرزمین از بیستون در کرمانشاه تا چهل ستون در کابل فراهم آید. در این نشست همچنین دکتر کاشانی با اشاره به امضای این تفاهم نامه در هفته وحدت، ابراز امیدواری کرد که پیوندهای علمی میان نخبگان و دانشگاهیان دو کشور مسلمان ایران و افغانستان، به پیشرفت و توسعه ملی و منطقه ای بیانجامد.