دوره معرف‌افزایی ویژه استادان با عنوان «تحول علوم انسانی؛ چیستی، چرایی و چگونگی؟»

۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۸۴ خبر روز
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی دوره معرفت‌افزایی ویژه استادان این دانشگاه را با عنوان «تحول علوم انسانی؛ چیستی، چرایی و چگونگی» برگزار می‌کند.

این دوره در آبان‌ماه سال جاری روزهای یکشنبه ساعت 18 تا 20 به‌صورت مجازی و از طریق سامانه وبینار دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور حجت‌الاسلام دکتر احمد حسین‌شریفی، استاد‌تمام گروه فلسفه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و سردبیر مجله علمی-پژوهشی تحقیقات بنیادین در علوم انسانی برگزار می‌شود.
ثبت‌نام این دوره از روز دوشنبه 5 آبان‌ماه آغاز و تا 9 آبان‌ماه ادامه دارد و استادان دانشگاه علامه طباطبائی برای ثبت‌نام می‌توانند مشخصات خود را به شماره‌های 09127275063 و 09134838900 در پیام‌رسان واتس‌اپ ارسال کنند و برای اطلاعات بیشتر با شماره 02148393534 تماس بگیرند.