اطلاعیه و دستورالعمل ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال 99 اعلام شد

۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۸۳ خبر روز اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری سال تحصیلی 1400-1399 را به همراه اطلاعات تکمیلی در خصوص فرایندهای لازم برای ثبت نام را اعلام کرد.
اطلاعیه و دستورالعمل ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال  99 اعلام شد

بر این اساس ثبت نام از پذیرفته شدگان در دو مرحله غیرحضوری الکترونیکی و تشکیل پرونده فیزیکی و به شرح ذیل می باشد. ضروری است دانشجویان گرامی قبل از هرگونه اقدام موارد مندرج در دستورالعمل را به دقت مطالعه و مطابق زمانبندی اعلام شده اقدام نمایند.

ثبت نام غیر حضوری الکترونیکی  از روز سه شنبه99/8/6  لغایت پنجشنبه 99/8/8 می باشد. لذا کلیه پذیرفته شدگان موظف می باشند با ورود به سامانه آموزشی گلستان به نشانی ems.atu.ac.ir نسبت به ثبت نام در بازه زمانی تعیین شده اقدام نمایند

فرایند ثبت نام

دستورالعمل ثبت نام