دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۱۵ خبر روز
تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فناوری با برگزاری جلسه آنلاین به امضای رئیس دو دانشگاه رسید.
 دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران  تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن ابراز خرسندی از این همکاری گفت: علوم مختلف در کنار هم می توانند به سمت تعالی پیش روند. او تصریح کرد: زمینه های متفاوت بین رشته ای برای توسعه همکاری مشترک وجود دارد، لذا ما هم نیازمند مطالعات سایر دانشگاهها به ویژه در حوزه پزشکی هستیم.
وی با اشاره به انجام اولین پروژه مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه علوم شناختی گفت: این آمادگی داریم تا دوره های آموزشی کوتاه مدت را در زمینه های مختلف نظیر حقوق پزشکی، اقتصاد پزشکی، مدیریت مالی و آینده پژوهی برگزار کنیم و در حوزه های پژوهشی و فناوری هم با دانشگاه ایران، پروژه های مشترک ارائه نماییم .
در ادامه دکتر کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ضرورت همکاری و تعامل بین دانشگاه ها برای رسیدن به اهداف مهم در حوزه سلامت گفت:  در بسیاری از زمینه ها به تنهایی نمی توانیم در حوزه  پاسخگویی اجتماعی ایفای نقش نماییم؛ لذا در مباحث سلامت محور مبتنی بر روابط اجتماعی نیازمند همکاری و تعامل با سایر دانشگاهها هستیم. او با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی سرآمد دانشگاه‌ها در حوزه علوم انسانی است، اظهار امیدواری کرد هر چه سریعتر بستر همکاری هر دو دانشگاه فراهم تا در جهت اعتلای کشور گام های موثری برداشته شود.
از اهداف مهم این تفاهم‌نامه توافق‌های اولویت دار در بخش آموزش به شرح ذیل می‌باشد:
1. طراحی، برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری دورۀ آموزشی مشترک در رشته‌های فلسفه پزشکی، حقوق و اقتصاد درمان با رعایت قوانین و مقررات وزارت‌خانه‌های ذی‌ربط
2. همکاری در ارائۀ آموزش‌های حضوری و غیرحضوری (مجازی) به‌صورت دوره‌های کوتاه مدت و یا بلندمدت در چارچوب حوزه‌های آموزشی ممکن و مورد نیاز
3. همکاری در اجرای کارگاه آموزشی مدرسه علوم شناختی به صورت مشترک یا چرخشی بر اساس توافق طرفین
4. مشارکت در برگزاری دوره‌های DBA، MBA (حوزه‌های مشترک پزشکی، علوم انسانی و اجتماعی)،MPH (با گرایش مدیریت)، دورۀ بین‌رشته‌ای نظیر اخلاق پرستاری و سایر موارد مشابه در چارچوب حوزه‌های تخصصی دانشگاه
5. برنامه‌ریزی برای برگزاری دورۀ مشترک آموزشی گردشگری سلامت(Health Tourism)، زبان‌شناسی کاربردی، حقوق در توان‌بخشی، اقتصاد توان‌بخشی، بیمه در توان‌بخشی، سیاست‌گذاری عمومی و فلسفه و نظریه‌پردازی در مقطع تحصیلات تکمیلی؛
6. همکاری دو دانشگاه در اجرای دروس کارورزی در رشته‌های روان‌شناسی بالینی، مشاوره و مددکاری و سایر رشته‌های مشابه
7. طراحی و راه‌اندازی و اجرای الگوی بومی دانشگاه سومین نسل سنی (دانشگاه سالمندی)