فراخوان ثبت‌ درخواست کار دانشجویی در سیستم گلستان

۱۳ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۰۲۲ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
مدیریت دانشجویی، به منظور ساماندهی کار دانشجویی و الکترونیکی کردن فرایندها، اقدام به راه اندازی سامانه کار دانشجویی در سیستم گلستان نموده است.دانشجویان علاقه مند به انجام کار دانشجویی می توانند از طریق مراجعه به سیستم گلستان، اقدام به ثبت درخواست کار دانشجویی در زمینه مورد علاقه خود نمایند.
فراخوان ثبت‌ درخواست کار دانشجویی در سیستم گلستان

***ثبت‌نام اولیه از 9 مهر الی 28 مهر***

از طریق سایت معاونت دانشجویی لینک سامانه آموزشی گلستان

یا آدرس

فعالیت های تعریف شده برای انجام کار دانشجویی:

کمک مسئول شب، رابط تغذیه خوابگاه، رابط فرهنگی خوابگاه، رابط بهداشت خوابگاه، رابط مشاوره خوابگاه، رابط تربیت بدنی خوابگاه، رابط نهاد خوابگاه، انجام امور محوله خوابگاه، انجام امور محوله دانشکده ها، انجام امور محوله ستاد، انجام امور محوله مرکز مهارت افزایی، انجام امور محوله کتابخانه مرکزی، انجام امور محوله مرکز آزفا، انجام امور محوله کمیسیون موارد خاص

لازم به ذکر است به کارگیری دانشجویان متقاضی مستلزم اعلام نیاز و تایید واحد مربوطه است و همچنین پرداخت هرگونه حق الزحمه، مستلزم ثبت درخواست در سامانه کار دانشجوییو تایید نهایی آن توسط اداره خدمات و رفاه دانشجویاناست.

دانشکده های تابعه دانشگاه، خوابگاه ها، مرکز مشاوره، مدیریت تربیت بدنی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری، دفتر مهارت افزایی، کتابخانه مرکزی، معاونت فرهنگی و اجتماعی، کمیسیون موارد خاص، مرکز بهداشت و درمان، بایگانی معاونت دانشجویی، مرکز آموزش زبان فارسی (آزفا)

واحدهای درخواست کننده کار دانشجویی:

پرکردن قسمت توضیحات توسط دانشجو الزامی است (محل انجام کار دانشجویی را در قسمت توضیحات ثبت نمایید).

مدیریت دانشجویی دانشگاه