کارگاه آموزشی«محافظت از سلامت جسمی در آموزش مجازی» ویژه اعضای هیات علمی برگزار می شود

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۲۹۷۷ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد کارگاه آموزشی«محافظت از سلامت جسمی در آموزش مجازی: ارایه راهکارهای پیشگیری و بهبود آسیب های جسمی در حین کار با کامپیوتر» را در دو گروه روزهای 14 و 15 مهر به صورت برخط برگزار نماید.

این کارگاه آموزشی با توجه به شرایط موجود آموزش مجازی و افزایش زمان کار اساتید محترم با سیستم‌های نوین ارتباطی (همچون لپ‌تاپ، کامپیوتر، تبلت و ...) در دو گروه مختلف در روزهای دو‌شنبه(گروه اول)و سه‌شنبه(گروه دوم) مورخ 14 و 15 مهر از ساعت 18 لغایت 20 به صورت برخط در سامانۀ جلسات با ظرفیت 40نفر برگزار می شود.

مدرس این دوره دکتر رحمان شیخ حسینی، عضو محترم هیئت علمی دانشکدۀ تربیت‌بدنی و علوم ورزشی است.

اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی که علاقمند به حضور در این دوره‌ هستند، می توانند از روز یک‌شنبه مورخ 06/07/1399 با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.irدر دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.

این برنامه به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org/public برگزار خواهد شد.

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 48392250 - 09121592213

لینک راهنمای ثبت نام