دوره تخصصی نگارش مقالات بین المللی ویژه اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۴۱ خبر روز آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
معاونت پژوهشی دانشگاه، اولین دوره مهارت‌های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی را برای اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در مرداد و شهریور سال جاری برگزار می نماید.

مشخصات این دوره ‏ها به شرح زیر است:
1- مهارت‏ های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی (ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه)

سطح

عنوان دوره

ساعت آموزش

اول

دستور و نگارش

دوم

نگارش پایه

سوم

نگارش دانشگاهی 1

چهارم

نگارش دانشگاهی 2

* سطح بندی بر طبق آزمون تعیین سطح انجام خواهد شد.

** شهریه هر سطح 3500000 ریال خواهد بود.

2- مهارت های تخصصی مربوط به نگارش مقالات بین‌المللی (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه)

سطح

عنوان دوره

ساعت آموزش

اول

دستور و نگارش 1

دوم

دستور و نگارش 2

سوم

نگارش پایه

چهارم

نگارش دانشگاهی 1

پنجم

نگارش دانشگاهی 2

* سطح بندی بر طبق آزمون تعیین سطح انجام خواهد شد.
** شهریه سطح اول و دوم 4 میلیون ریال و شهریه سطوح 3 تا 5، 5 میلیون ریال خواهد بود.

جهت ثبت نام اولیه و شرکت در آزمون تعیین سطح، به آدرس زیر مراجعه نمایید. پس از برگزاری آزمون و تعیین سطح، هماهنگی لازم برای ثبت نام قطعی و پرداخت مبلغ شهریه انجام خواهد گرفت. لازم به ذکر است، کلاس‌ها به مدت 6 ساعت در هفته خواهند بود. کلاس‌های اعضای هیات علمی روزهای زوج و کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی روزهای فرد برگزار خواهد شد.
paper.atu.ac.ir
لازم به ذکر است مهلت ثبت نام اولیه تا ساعت 24 روز سه شنبه 31 تیرماه سال جاری است.