فراخوان فرصت مطالعاتی در دانشگاه ساپینزا کشور ایتالیا

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۰۷۱ خبر روز اطلاعیه ها
پیرو همکاری‌های سازنده میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ساپینزای رم در کشور ایتالیا، امکان تحصیل دانشجویان دانشگاه علامه در این دانشگاه در چارچوب طرح تبادل دانشجو به مدت یک یا دو نیمسال تحصیلی با شرایط زیر فراهم شده است.
فراخوان فرصت مطالعاتی در دانشگاه ساپینزا کشور ایتالیا

شرایط متقاضیان:

اشتغال به تحصیل در دانشگاه علامه

داشتن میانگین نمرات بالای 18 برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و بالای 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

تسلط به زبان انگلیسی یا ایتالیایی دست کم در سطح B2و امکان ارائه مدرک معتبر

داشتن صلاحیت علمی و اخلاقی که به تائید دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه برسد

مدارک مورد نیاز:

کارنامه

مدرک زبان

دو توصیه نامه علمی اخلاقی از دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه

صورتجلسه گروه آموزشی و شورای دانشکده در مورد موافقت با معرفی متقاضی

رضایت نامه والدین برای دانشجویان مجرد

تسهیلات:

معافیت از پرداخت شهریه جداگانه به دانشگاه ساپینزای رم

پرداخت هزینه های بیمه مسافرتی، دریافت روادید، عوارض خروج از کشور و بلیت رفت و برگشت برای یکبار سفر به کشور ایتالیا

توجه: هزینه اقامت در مدت تحصیل در رم به عهده متقاضی می باشد.

توجه: پرداخت هزینه ها پیش از بازگشت دانشجو از سفر تنها در وجه یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و مشروط به رضایت کتبی ایشان میسر می باشد.

اسامی متقاضیان به همراه مدارک مورد نیاز باید تا پایان بیستم بهمن ماه سال جاری از دانشکده ها به همراه نامه رسمی به معاونت آموزشی دانشگاه ارسال شود.

توجه: مسئولیت دریافت ریز نمرات (در مقطع فعلی یا مقاطع پیشین) یا دانشنامه مقاطع پیشین به عهده متقاضی است.

توجه: مسئولیت انتخاب و تطبیق واحدهای درسی بر عهده گروه مربوطه است.

توجه: دانشجویان پسر مشمول خدمت برای دریافت مجوز خروج از کشور باید به ساختمان بهشتی واقع در دهکده المپیک مراجعه نموده و مسئولیت پرداخت وثیقه به عهده متقاضی است.

توجه: اعزام دانشجویان مشروط به معرفی از دانشکده و پذیرش دانشگاه مقصد می باشد.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به برگه حاوی اطلاعات ضروری دانشگاه ساپینزا مراجعه بفرمایند.