فراخوان مرکز رشد دانشگاه برای حمایت از ایده ها و مشارکت در طرح های تولید محتوا در حوزه کودک و نوجوان

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۹۰ خبر روز

در ادامه فعالیت های مرکز واحدهای فناور در دانشگاه، مرکز توسعه سرویس های دیجیتال «وسنی» حاضر در مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی از ایده ها و طرح های منجر به تولید محتوا و سرویس های دیجیتال در حوزه کودک و نوجوان در چارچوب برنامه های تجاری سازی و شتاب دهی حمایت می کند. از صاحبان ایده و یا تیم های فعال در این حوزه دعوت می شود برای ثبت نام به سایت vasnigroup.ir بخش حمایت مراجعه فرمایند.