برگزاری دومین همایش یادمان علامه طباطبائی (ره ) در سالروز وفات مفسر قرآن

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۵۲ خبر روز
دانشگاه علامه طباطبائی در ایام بزرگداشت فیلسوف معاصر و مفسر قرآن کریم، دومین همایش یادمان مرحوم علامه طباطبائی(ره) را برگزار می‌نماید.
برگزاری دومین همایش یادمان علامه طباطبائی (ره ) در سالروز وفات مفسر قرآن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش برای دومین سال متوالی باهدف تبیین شخصیت علمی حضرت علامه طباطبائی، تبیین نظریه‌ها و اندیشه‌های جدید در حوزه علوم انسانی با بررسی ابعاد اندیشه‌های فرهنگی و اجتماعی این فیلسوف وارسته و همچنین تمرکز بیشتر به مسائل علوم انسانی با تأسی از اندیشه‌ها و آراء علامه طباطبائی 27 آبان مهرماه سال جاری در سال روز وفات این عالم جلیل‌القدر برگزار خواهد شد.

این همایش در 4 محور با عنوان‌های علامه طباطبائی (ره) و علوم انسانی، فرهنگ شیعی از دیدگاه علامه طباطبائی (ره)، دین و آینده فرهنگ‌های بشری و الگوهای نظام فرهنگی و اجتماعی و با برگزاری 3 نشست تخصصی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه این همایش با حضور و سخنرانی دکتر حداد عادل و دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه  دوشنبه 27 آبان ماه جاری از ساعت 8/30 الی 10 در محل تالار اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.