در سالروز وفات مفسر قرآن، دومین همایش یادمان علامه طباطبائی (ره ) برگزار می‌گردد

۲۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۱۶ خبر روز
دانشگاه علامه طباطبائی در ایام بزرگداشت فیلسوف معاصر و مفسر قرآن کریم، دومین همایش یادمان مرحوم علامه طباطبائی(ره) را برگزار می‌نماید.
دکتر عباس اشرفی رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دبیر علمی این همایش با اعلام این خبر گفت: این همایش برای دومین سال متوالی باهدف تبیین شخصیت علمی حضرت علامه طباطبائی، تبیین نظریه‌ها و اندیشه‌های جدید در حوزه علوم انسانی با بررسی ابعاد اندیشه‌های فرهنگی و اجتماعی این فیلسوف وارسته و همچنین تمرکز بیشتر به مسائل علوم انسانی با تأسی از اندیشه‌ها و آراء علامه طباطبائی 27 آبان مهرماه سال جاری در سال روز وفات این عالم جلیل‌القدر برگزار خواهد شد.
او ضمن دعوت از استادان، صاحب‌نظران و پژوهشگران برای ارسال مقاله به این همایش گفت: این همایش در 4 محور با عنوان‌های علامه طباطبائی ( ره ) و علوم انسانی، فرهنگ شیعی از دیدگاه علامه طباطبائی (ره)، دین و آینده فرهنگ‌های بشری و الگوهای نظام فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.
 لازم به ذکر است علاقه¬مندان می¬توانند با مراجعه به نشانی الکترونیکی Yadman2@atu.ac.ir تا تاریخ 18 آبان ماه سال جاری نسبت به ارسال مقالات خود اقدام نمایند.