• آرشیو اخبار آموزشی پژوهشی

کارگاه علمی بین‌المللی «Performative pedagogy» برگزار می شود
کارگاه علمی بین‌المللی «Performative pedagogy» با حضور پروفسور متیو چئونگ، و مدونا استینسون به صورت مجازی برگزار می شود.
 ١٥:٤٣ - سه شنبه ٢١ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
تقویم رویدادهای علمی بین المللی دانشگاه در هفته جاری با برگزاری 8 نشست مجازی اعلام شد
مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه تقویم رویدادهای علمی از تاریخ 18 لغایت 22 مردادماه سال جاری را اعلام کرد.
 ١٥:٢٦ - سه شنبه ٢١ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان دریافت مقالات پژوهشگران در حوزه تخصصی ریاضیات مالی و کاربردی و تحقیقات بنیادی بازارهای مالی
مجله تازه‌تأسیس دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه ریاضیات مالی با عنوان «Journal of Mathematics and Modeling in Finance » از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کسب مجوز نمود.
 ١٧:٣٩ - سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند: نخستین دوره آموزشی آنلاین زبان پشتو
نخستین دوره آموزشی آنلاین زبان پشتو با تدریس سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران از تاریخ 16 مرداد به مدت 12 جلسه برگزار خواهد شد.
 ١٥:٣٩ - سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
تقویم رویدادهای علمی بین المللی ذانشگاه با برگزاری 8 نشست تخصصی اعلام شد
مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه تقویم رویدادهای علمی از تاریخ 11 لغایت 17 مردادماه سال جاری را اعلام کرد.
 ١٥:٢٧ - سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
ثبت نام دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دوره‌های مجازی دانشگاه Giessen به صورت رایگان امکانپذیر شد
دانشگاه Giessen کشور آلمان اقدام به برگزاری دوره‌های آنلاین شامل درس و سمینار به زبان‌های انگلیسی و آلمانی در رشته‌های علوم انسانی نموده است.
 ١٤:٥٨ - سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه خاورشناسی تاشکند
روزهای خوش ایران‌شناسی در ازبکستان، در همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه خاورشناسی تاشکند محقق شد. روزهای خوش ایران‌شناسی در ازبکستان
 ١٢:٠١ - شنبه ١٣ مرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>