• خبر روز

معاون دانشجویی دانشگاه: سامانه محور شدن فرایند فارغ‌التحصیلی در اولویت کاری اداره رفاه دانشجویی قرار دارد
معاون دانشجویی دانشگاه در نشست مشترک با مدیر آموزش دانشگاه، مسئولین امور دانشجویی و اداره خدمات و رفاه دانشجویی بر اصلاح فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان بر ضرورت سامانه محور شدن این فرایند در حوزه دانشجویی تأکید کرد.
 ١١:٠٥ - شنبه ٢٩ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان معاونت دانشجویی در خصوص راه اندازی موزه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی
معاونت دانشجویی دانشگاه در اطلاعیه ای از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه به منظور مشارکت در راه اندازی موزه دانشجویی دعوت به عمل آورد.
 ١١:٠٣ - شنبه ٢٩ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کسب بالاترین امتیاز تیم رشته آمار دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات دانشجویی آمار کشور
تیم دانشجویی رشته آمار دانشگاه علامه طباطبائی در بیستمین مسابقات دانشجویی آمار کشور، بالاترین امتیاز را کسب کرد.
 ١٠:١٨ - شنبه ٢٩ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر حسین سلیمی در چهارمین گردهمایی مدیران و فعالان حوزه روابط‌عمومی جهاد دانشگاهی: "عادت‌واره‌های" جدید در رفتار اجتماعی انسان‌ها شکل گرفته/مدیریت این سپهر عمومی امکان‌پذیر نیست
رییس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: ما امروز با مفهوم جدیدی در علوم اجتماعی با نام "فضای عمومی" رو به رو هستیم. فضای عمومی، فضایی است که به نوعی اندیشه‌ها و آمال و آرزوها و خوشی‌ها و ناراحتی‌های ما در آن شکل می‌گیرد. این فضا قبلا به سییستم‌های عادی خبر رسانی محدود بود اما امروز با دنیایی روبه‌رو هستیم‌ که روز به روز در عمق و عرصه جغرافیایی تاثیرگذاری در حال گسترش است.
 ١٩:٠٩ - پنج شنبه ٢٧ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
با همکاری دانشگاه علامه‌طباطبائی؛ مرکز توسعه سلامت‌ روان مهاجر ویژه مهاجران افغانستانی در محله ۱۳ آبان شهر ری افتتاح شد
مرکز توسعه سلامت روان مهاجر ویژه مهاجران افغانستانی به همت اداره سلامت شهرداری منطقه ۲۰، مرکز مشاوره و پژوهشکده فرهنگ پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و کانون علمی و فرهنگی نخبگان افغانستان در محله ۱۳ آبان شهر ری گشایش یافت.
 ١٩:٣٢ - چهارشنبه ٢٦ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون آموزشی دانشگاه: مرکز پایش و رصد فارغ‌التحصیلان راه‌اندازی می‌شود
جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور حسین سلیمی، رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، جمعی از استادان، فارغ التحصیلان و خانواده های آنها در سالن همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.
 ١٩:٢٧ - چهارشنبه ٢٦ تير ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون فرهنگی دانشگاه: با تاسیس کانون دانش‌آموختگان ارتباطمان با شما حفظ می‌شود