• اخبار

پیام تبریک معاون دانشجویی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی
دکتر غلامرضا لطیفی،معاون دانشجویی دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی 99-1398 را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان جدید دانشگاه علامه طباطبائی تبریک گفت.
 ٠٩:٣٥ - دوشنبه ١ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر علومی یزدی به سمت سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم منصوب شد
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر حمید رضا علومی یزدی به سمت سرپرست معاونت حقوقی و امور مجلس این وزارتخانه منصوب شد.
 ١٨:٣٢ - يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه آموزشی «طرح درس» در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی برگزار شد
کارگاه آموزشی «طرح درس» با استقبال مدرسان مدعو و استادیاران جوان در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار شد.
 ١٥:٢١ - يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-1398
دکتر شجاع احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه در پیامی ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان کلیه مقاطع تحصیلی، آغاز سال تحصیلی 99-1398 را به دانشجویان خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی تبریک گفت.
 ١٥:٠٨ - يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
امضای قرارداد برگزاری دوره مشترک روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه دولتی هرات
به دنبال گسترش همکاری‌های علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی دانشگاه دولتی هرات، قرارداد برگزاری دوره مشترک روزنامه‌نگاری در مقطع کارشناسی میان دکتر حسین سلیمی و دکتر عبدالله فایز، روسای دو دانشگاه، در پنجمین گردهمایی روسای شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم در دانشگاه الفارابی قزاقستان به امضا رسید.
 ٠٨:٤٣ - يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه ثبت نام وام عتبات عالیات
به اطلاع دانشجویان درخواست کننده وام عتبات عالیات می رساند، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور نزدیک شدن ایام اربعین حسینی به دانشجویانی که از طریق ستاد عتبات اعزام می شوند، با ارائه مدارک زیر وام عتبات پرداخت می نماید.
 ٠٨:٢٤ - شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری مسابقه داستان‌نویسی و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با همکاری انتشارات پرتقال
مسابقه داستان‌نویسی و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با همکاری انتشارات پرتقال برگزار می‌گردد.
 ١٨:٤٥ - چهارشنبه ٢٧ شهريور ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>