• خبر روز


آگهى فراخوان مناقصه عمومى و دو مرحله اى طبخ و توزيع غذا، دانشگاه علامه طباطبائى

دانشگاه علامه طباطبائى در نظر دارد طبخ و توزيع غذاى خود را از طريق مناقصه واگذار نمايد، لذا از متقاضيان دعوت مى شود براى اطلاع از شرايط شركت در مناقصه، از تاريخ ٣١ تير ماه لغايت ٩ مرداد ماه ١٣٩٧، با شماره تلفن هاى 09903712063 تماس حاصل نمايند.

 قرارداد طبخ و توزیع غذا

 قرارداد تهیه و تأمین مواد اولیه غذایی

 جدول انواع غذا و کنار غذا 

 جدول هزینه پرداختی به پیمانکار به ازاء هر بار حمل غذا و برگرداندن ظروف خالی

 جدول آنالیز غذای دانشجویی

 جدول آنالیزاساتید و کارکنان

 جدول حداقل نیروی انسانی مورد نیاز در هر یک از رستوران های تابعه دانشگاه

 روش سالم سازی میوه جات و سبزیجات

 شیوه نامه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی

 آیین نامه بهداشتی غذای دانشجویی

 استانداردها و شاخص های الزامی مواد غذایی 

 تخلفات و جرائم

 جدول آنالیز انواع پیتزا

 جدول خالص حقوق دریافتی عوامل طبخ

 شرح کار مناقصه

يکشنبه ٣١ تير ١٣٩٧ - ٠٨:٠٥ شماره خبر: ٦٥٩٦ بازدید: 1856 نسخه چاپي