• خبر روز


مناقصه طبخ و توزیع غذای دانشگاه علامه طباطبائی

دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد طبخ و توزیع غذا خود را از طریق مناقصه واگذار نماید، لذا از متقاضیان دعوت می‌شود برای اطلاع از شرایط شرکت در مناقصه حداکثر ظرف مدت ده روز به مدیریت امور اداری (اداره تدارکات) مراجعه نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن‌های 19-44737510 تماس حاصل نمایند. 

 آگهی فراخوان مناقصه

 شرایط عمومی و اختصاصی

 استانداردها و شاخص های الزامی مواد غذایی 

 آیین نامه بهداشتی غذای دانشجویی

 تخلفات و جرائم مربوطه

 جدول انواع غذا و کنار غذا

 جدول آنالیز غذای اساتید و کارکنان

 جدول آنالیز انواع پیتزا 

 جدول آنالیز غذای دانشجویی 

 جدول حداقل نیروی انسانی مورد نیاز در هر یک از رستوران های تابعه دانشگاه

 جدول هزینه پرداختی به پیمانکار

 روش سالم سازی میوه جات و سبزیجات

 شیوه نامه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی

 قرارداد تهیه و تأمین مواد اولیه غذایی

 قرارداد طبخ و توزیع غذا

دوشنبه ٩ مرداد ١٣٩٦ - ١٨:٥٥ شماره خبر: ٣٩٤٥ بازدید: 1920 نسخه چاپي